PROJECTE DOCTOR MORAGES

REFORMA INTEGRAL I INTERIORISME

A BARBERÀ DEL VALLÈS

 

SITUACIÓ: BARBERÀ DEL VALLÈS
SUPERÍCIE: 110 m2
ANY: 2017

 

Aquest projecte va consistir en la reforma integral d’un pis antic al centre de Barberà del Vallès,
amb per actualitzar-lo i fer-li un canvi d’imatge.

 

PROJECTE D’INTERIORISME

L’objectiu del projecte d’interiorisme va ser actualitzar la major part de la casa adaptant-nos al pressupost del nostre client.
Es va fer la part més grossa d’obres, i deixant per més endavant altres parts de la casa que es poguessin fer sense desfer l’obra ja feta.
La finca no comptava amb calefacció, és per això que va ser una de les nostres prioritats per tal de guanyar confort al client.
També es va actualitzar la instal·lació elèctrica i la instal·lació d’aigua de tota la casa, per més endavant poder-hi connectar els banys,
que en aquesta fase d’obra no es van fer.
Així mateix, es va fer canviar tot el paviment de la casa per un parquet sintètic d’imitació a pi encanyat,
que combinat a la gran quantitat de llum natural que entra el pis, crea un ambient molt càlid i agradable a totes les estances.
La il·lusió de la nostra clienta era tenir un vestidor, d’aquesta manera es va connectar un dormitori individual amb el dormitori principal.
Per adaptar-nos al pressupost del client es va optar per organitzar l’espai amb mòduls de Ikea, personalitzant-lo segons les seves necessitats.
Per últim, la cuina, es va optar per fer-la blanca per potenciar la sensació d’espai i llum, i l’atemporalitat en els mobles.
Es va jugar combinar el Silestone i amb el paviment en tonalitats gris antracita, i es va jugar amb una rajola blanc trencat en frontal per donar-hi llum a l’espai.
Al final de la cuina, es va crear una petita barra pels esmorzars sota la finestra per poder gaudir de la llum i les vistes.
En aquest cas es va fer de fusta per donar-hi un toc càlid.

 

DECORACIÓ I MOBILIARI DE L’HABITATGE

Per la decoració de l’habitatge, el client va optar per uns mobles d’estètica minimalista, amb blanc, negre, i metall.
Combinat amb el parquet de pi d’estètica nòrdica es forma una barreja original que fa que contrasti la fredor dels mobles amb la calidesa del terra.
També s’ha volgut jugar amb complements càlids, i alguns elements vegetals per fer l’espai més agradable.