PROJECTE DOCTOR MORAGAS

REFORMA INTEGRAL I INTERIORISME

A BARBERÀ DEL VALLÈS

 

SITUACIÓ: BARBERÀ DEL VALLÈS
SUPERFÍCIE: 110 m2
ANY: 2017

 

Aquest projecte va consistir en la reforma integral d’un pis antic al centre de Barberà del Vallès,
amb per actualitzar-lo i fer-li un canvi d’imatge.

 

PROJECTE D’INTERIORISME

 

L’objectiu del projecte d’interiorisme va ser actualitzar la major part de la casa adaptant-nos al pressupost del nostre client.
Es va fer la part més grossa d’obres, i deixant per més endavant altres parts de la casa que es poguessin fer sense desfer l’obra ja feta.
La finca no comptava amb calefacció, és per això que va ser una de les nostres prioritats per tal de guanyar confort al client.
També es va actualitzar la instal·lació elèctrica i la instal·lació d’aigua de tota la casa, per més endavant poder-hi connectar els banys,
que en aquesta fase d’obra no es van fer.
Així mateix, es va fer canviar tot el paviment de la casa per un parquet sintètic d’imitació a pi encanyat,
que combinat a la gran quantitat de llum natural que entra el pis, crea un ambient molt càlid i agradable a totes les estances.
La il·lusió de la nostra clienta era tenir un vestidor, d’aquesta manera es va connectar un dormitori individual amb el dormitori principal.
Per adaptar-nos al pressupost del client es va optar per organitzar l’espai amb mòduls de Ikea, personalitzant-lo segons les seves necessitats.
Per últim, a la cuina es  va optar per fer-la blanca potenciant l’atemporalitat dels mobles i la sensació d’espai i de llum. Es
va jugar amb un paviment porcelànic gris i un Silestone del mateix to, combinat amb un enrajolat blanc trencat en el
frontal de la cuina per aportar més llum al espai. Al final de la cuina, es va crear una petita barra per esmorzars de fusta
sota la finestra per poder disfrutar de la llum i les vistes, que ademés aporta un toc càlid.

 

DECORACIÓ I MOBILIARI DE L’HABITATGE

 

Pel que fa a la decoració de l’habitatge, el client va optar per uns mobles d’estètica minimalista, amb blanc, negre i
metall, que combinat amb el parquet de pi d’estètica nòrdica, forma una barreja original que fa que contrasti la fredor
dels mobles amb la calidesa del terra i la llum natural que té el pis. També s’ha volgut jugar amb complements càlids, i
alguns elements vegetals per donar confort visual.

 

 

      

      

 

 

 

 

 

Ús de cookies

“BD BOADA utilitza cookies pròpies i d’analítica per millorar la teva experiència d’usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús”. + informació

ACEPTAR
Aviso de cookies